Naše hotelová restaurace je hodnocena velmi dobře, jako jedna z nejlepších v České republice. Hojně používáme domácích produktů. Od našeho řezníka anebo z blízké farmy. Menu měníme několikrát v týdnu, a proto ho zde neuvádíme. V nabídce denně střídáme spoustu druhů zvěřiny a jiných druhů mas: křepelky, holuby, koroptve, bažanty, srnčí, dančí, jelení, kančí, telecí, hovězí… Naše nejoblíbenější jsou kačeří prsa z Bordeaux a jehněčí lýtka. Ryby a mořské plody nám dováží 3x v týdnu – ryby vždy jen čerstvé a divoké chycené na udici nebo do sítí: losos, tuňák, mořský ďas, mořský vlk, candát, treska, chobotnice, krevety, zelené mušle, mušle sv. Jakuba. Oblíbené jsou u nás i ústřice, krabí nohy nebo humři, tyto pochoutky je však potřeba objednat předem. Nekupujeme vejce od slepic žijících v klecích, ale jen podestýlková cereální anebo bio. Ze stejných důvodů nenabízíme foie-gras ani žabí stehýnka. Drůbež kupujeme hlavně z Bresse. Prvotřídní kvalita všech surovin je u nás samozřejmostí. Našim hostům nabízíme pouze to, co sami jíme a pijeme.

Snídaně podáváme od pondělí do pátku 7:00 – 9:00, v sobotu a neděli 8:00 – 10:00,

večeře od pondělí do pátku 17:00 – 21:00.  Rezervujte si stůl předem.

Naše restaurace je nekuřácká. Děkujeme, že respektujete Casual dress code.

Akceptujeme tyto platební karty: VISA, Mastercard, Maestro, Diners Club.